Casete luminoase
  Litere volumetrice
  Panouri publicitare
  Pazii
  Totem-uri
  People stopper
  Copertine
  Bannere
  Mesh
  Rollup
  Decorare cu folie PVC
  Display-uri stiplex
  Plicuri şi rame stiplex

Litere volumetrice :: PVC - iluminate cu tub neon modelat la vedere

Litere volumetrice sunt executate exclusiv din placă PVC în grosime de 3-22mm.
Faţa se decupează automat folosind o freză CNC. Dacă lăţimea solicitată depăşeşte grosimea fizică a materialului, litera se bordurează prin lipire cu bandă de PVC în grosime de 2-10mm în funcţie de dimensiunea formei.
Se finisează prin vopsire cu vopsea email lucios sau prin colantare cu folie PVC care poate să fie de culori diferite pe faţă sau pe cant.
Sistem de iluminare cu tub neon ce se modelează după un sablon prestabilit, axial sau pe conturul formei, luminând în circa 30 nuanţe diferite.
La cerere se pot monta şi jocuri dinamice de aprindere a segmentelor de tub. Se montează folosind distanţiere de montaj EasyFix prinse mecanic.

Comenzi la tel: 0230.551.446, email: office (at) signfactory.ro
Litere volumetrice din pvc, iluminate cu tub neon modelat la vedere - Club Love Bar Litere volumetrice din pvc, iluminate cu tub neon modelat la vedere - Pub Litere volumetrice din pvc, iluminate cu tub neon modelat la vedere - Club 93 Litere volumetrice din pvc, iluminate cu tub neon modelat la vedere - Snitel Wienez Litere volumetrice din pvc, iluminate cu tub neon modelat la vedere - Art Peisaj Litere volumetrice din pvc, iluminate cu tub neon modelat la vedere - Restaurant Brandusa
Copyright © 2008-2010 AROND - Productie publicitara | Casete luminoase | Rollup | Display stiplex | Magazin online productie publicitara |